Ràdio-Teatres

El grup de Ràdio-Teatre del Casal de Joves Palau Alòs col.labora en el projecte creant ràdio-teatres de les diferents presentacions que realitzem d'altres autors o de membres del col.lectiu.
Aquí teniu varies peces de passatges de llibres que hem presentat o altres ràdio-teatres que hem escoltat en anteriors esdeveniments.


THE WALL, UN TROSSET DE MUR

- Aquesta peça la van poder escoltar els assistents al recital de Tens la Paraula el passat 15 de desembre. És tracta d'un relat del Francesc Tàrrega reconvertit en ràdio-teatre.

 The Wall, un trosset de mur

DÚO FACHÁMICO JACKSON

- Per desgracia nostra i dels espectadors presents en la presentació del llibre Aventures i desventures d'un Culer els  Dúo Fachámico van tornar interrompre l'esdeveniment per cantar un nou hit...

Hit Dúo Fachámico Jackson
AVENTURES I DESVENTURES D'UN CULER

Abaix teniu tres passatges que vam poder escoltar en la presentació de l'obra el passat 10 de novembre en el Casal de Joves Palau Alòs.

Aventures i Desventures d'un Culer I

Aventures i Desventures d'un Culer II

Aventures i Desventures d'un Culer IIIDÚO FACHÁMICO 

- Els cantautors de dretes el Dúo Fachamico van intentar boicotejar la presentació de la Pell Negra perquè no els hi agrada gens que promocionem obres en català.
Després del seu gran èxit gràcies al seu primer disc titulat Facha de Amor , treball que conté cançons com Hippies, Quinze Millones o soy un Facha, van irrompre a l'escenari sense permís i ens van delectar amb un pupurri de les seves cançons compromeses per la causa facha.

Pupurri Dúo Fachamico

LA PELL NEGRA

- Aquests tres passatges els vam poder escoltar el passat dissabte 29 de setembre, com sempre els nostres amics de Ràdio Alòs van fer una gran feina!
LA SÉPTIMA CAMPANADA

- En aquestes tres peces podeu escoltar els tres primers actes de l'obra de teatre La Séptima Campanada de l'escriptora Ana María Madrid.La Séptima Campanada part 1

La Séptima Campanada part 2

La Séptima Campanada part 3


PASAJE DE IDA

- En aquestes tres peces podeu escoltar el Dietario de la protagonista de la novel·la Pasaje de ida de l'escriptora Ana María Madrid


PRESENTACIÓ TENS LA PARAULA

- Aquesta és l'original presentació que van poder escoltar els assistents el passat 20 d'abril en la presentació del projecte Tens la Paraula

Àudio presentació


VULL TENIR UNA DISCUSSIÓ (gag Monty Python)

- Els nostres amics del grup de Ràdio-teatre del Casal de Joves Palau Alòs ens van obsequiar en la presentació del projecte Tens la Paraula amb aquest gag dels genials Monty Python.


Àudio gag Vull tenir una discussió (Monty Python)


LUBINA AL HORNO

- Aquí teniu la gran interpretació que van fer els nostres amics del Ràdio-teatre del Casal de Joves Palau Alòs del relat Lubina al horno que la relataire Maria Guilera va cedir en la obra Miscel·lània poètica; ens parla de les aventures i desventures d'una parella.

Abaix també teniu un altre capítol de la història del relat Pasillo


Lubina al horno

PASILLO

- Abaix també teniu un altre capítol de la història titulada, Pasillo
 

Àudio Pasillo
1 comentario:

  1. Gràcies, he passat una bona estona escoltant aquests fragments. La pressentació i la discussió els he repetit i tot.. us seguiré el rastre! :)

    ResponderEliminar