Vídeos

VÍDEOS MANIFEST CONCERT DEIXA'T PERDRE PER LA LLENGUAVídeo manifest I Deixa't perdre per la llengua

Vídeo manifest II
VÍDEOS PRESENTACIÓ MISCEL·LÀNIA POÈTICAAquí podeu veure els diferents vídeos de la presentació de l'obra Miscel·lània Poètica.  Es varen recitar poemes i escoltar música en directe i ràdio-teatres entre moltes altres coses!

Miscel·lània 1

Miscel·lània 2

Miscel·lània 3

Miscel·lània 4

Miscel·lània 5

Miscel·lània 6

Miscel·lània 7


VÍDEOS TENS LA PARAULA


En aquests set vídeos podeu veure l'acte de presentació de Tens la Paraula, on Àngel Basses, Txus Leiva, Mariona Casanovas, Mone Teruel i Mercè Espelleta van recitar poemes de diferents autors.
Durant l'esdeveniment es va realitzar un taller d'escriptura creativa.Tens la Paraula 1
En aquest vídeo podeu veure l'original presentació del projecte Tens la Paraula i la intervenció de l'actriu Chus Leiva interpretant dos poemes del poeta Joan Brossa.


Tens la Paraula 2En aquest vídeo l'actriu Mercè Espelleta ens recita un passatge de l'obra Comedia sin Título d'en Federico García Lorca.Tens la Paraula 3


En aquest tall Micky Vega interpreta Crazy Little think called Love dels Queen per obrir pas a la gran Mariona Casanovas que interpreta un dels articles que va publicar la Montserrat Roig en el diari Avui titulat, Totes aquestes menes d'amor.Tens la Paraula 4Mone Teruel interpreta amb la seva gran veu al poeta mallorquí Miquel Àngel Riera, tot seguit el grup de ràdio-teatre del Casal de Joves Palau Alòs homenatja als Monty Phyton interpretant un dels seus grans gags, Vull tenir una discussió de Flying Circus.
Per acabar Pepe Rey sorgeix del públic per recitar a Leo Felipe.Tens la Paraula 5I seguim amb Àngels Bassas, ens va sorprendre amb una gran actuació, primer interpretant un passatge del Comte Arnau de Joan Maragall.
Després interpreta un fragment del Rei Lear de William Shakespeare, tot seguit ens sedueix amb un passatge dels Quaderns de Malte de Rainner Maria Rilkeens per més tard delectar-nos amb un dels grans de les nostres lletres, Miquel Martí i Pol. Finalment l'Àngels ens recita un poema del txec Franz Werfel.Tens la Paraula 6


Micky Vega ens canta No Woman No Cry de Bob Marley i tot seguit s'organitza un taller d'escriptura col.lectiva.
Es va realitzar un sorteig entre els assistents per acabar conformant diferents grups d'escriptura que mitjançant un disparador van crear diferents poemes.
La tasca realitzada pels diferents grups va ser molt meritòria i en poc més de dos quarts d'hora van crear uns grans versos que posteriorment diferents representants de cada grup van acabar recitant.


Tens la Paraula 7Per acabar el recital Mone Teruel i l'equip de Tens la Paraula van crear una adaptació de Qualsevol nit pot Sortir el Sol d'en Jaume Sisa per acabar cantant aquesta gran cançó col.lectivament, un final emocionant que va donar pas a una gran nit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario